Reglement 

Eten tijdens het examen is niet toegestaan. Het is toegestaan om doorzichtige flessen met water (geen labels, stickers etc. op de flessen aanwezig) mee te nemen naar het examenlokaal.

 

WC bezoek tijdens het examen is niet toegestaan.

 

Zonder geldig identiteitsbewijs krijg je geen toegang tot het examen. Tijdens het examen worden de gegevens op je identiteitsbewijs gecontroleerd om je identiteit vast te stellen.

 

Het examencentrum is alleen toegankelijk voor examenkandidaten.

 

Na je examen kan er geen gebruik meer gemaakt worden van de ontvangstruimte in ons examencentrum, hiermee wordt de rust bewaard voor kandidaten die zich voorbereiden op hun examen.

 

Het plegen van (of poging tot) fraude zal ertoe leiden dat het examenresultaat ongeldig wordt verklaard. Er wordt tijdens het examen toezicht gehouden.

 

Op je oproep of in je emailbevestiging staan de zelf mee te nemen hulpmiddelen bij je examen. Andere dan daarin genoemd, zijn niet toegestaan.

 

Zelf mee te nemen hulpmiddelen worden voor en na het examen gecontroleerd. Eventuele ongeoorloofde hulpmiddelen worden te allen tijde achtergehouden als bewijsmateriaal richting je exameninstelling.

 

Indien van toepassing worden rekenmachines, pennen en potloden in het examencentrum ter beschikking gesteld.
Examencentrum

ADRES

E : administratie@iprosafety.eu

MEER INFO NODIG?